Kom i mål!

En inspirationsföreläsningmaria_kom_mal

Följ med på en inspirerande tankeresa från Sälen till Mora. Tänk dig att du står på Vasaloppets startlinje med 15000 andra skidåkare och ska ta dig de nio milen till Mora. Det gäller att inte ta slut vid första stoppet i Smågan. Rätt förberedelser och målfokusering hjälper dig igenom loppet. Genom att sätta upp delmål längs vägen och fylla på med energi vid varje stopp blir resan roligare och du når ditt mål till slut.

Sätt mål och delmål

Det handlar om att sätta mål och delmål i många livssituationer. Att hitta motivationen som gör att du orkar hela vägen fram till MÅL.
Det är en framgångsrik metod att använda sig av i förändringsprocesser i arbetslivet, men även en kraftfull metod när det gäller i att komma igång med sin egen träning.
Du kommer att få verktygen som underlättar processen att framgångsrikt kunna nå ditt mål, vare sig det är arbetsrelaterat eller handlar om din egen hälsa.

Motivationsgrupper

Praktisk motion främst genomgång gång/stavgång enlig modell Walk and Talk i kombination med olika teman.
Inspirationsföreläsningen Kom i Mål kan med fördel kombineras med efterföljande jobbklubbenmotivationsgrupper, där temat kan vara något som är aktuellt för gruppen. Inom omställningsbranschen erbjuder jag ett koncept ” Motivation och Motion” där teman är arbetsrelaterande och gruppen tränar främst på att bli bättre på presentationsteknik inför arbetsintervjuer.